Tillbaka på Livskick

19 december, 2017 0 Av marie.jacobsen

Sedan snart fem år är jag en av de fasta skribenterna på livsstilsajten Livskick. Livskick skriver om hälsa och välmående, men sticker ut eftersom vi vill vara en frizon från den hets som annars omger oss gällande våra kroppar. Vi fokuserar på balans, på välmående inifrån och ut, istället för hur du kan forma kroppen eller förändra dig i syfte att passa in.

Jag är otroligt tacksam över att få vara en del av Livskick och övertygad om att magasinet är en motvikt som behövs idag. Tacksamhet är också ämnet för min först text efter föräldraledigheten: Forskning visar nämligen att just känslor av tacksamhet är rena mirakelmedicinen för både kropp och själ.  Här kan du läsa artikeln. Vill du läsa mer av mig?  Här finns alla mina texter.